banner_home_image

Regel uw Flex
BV Online

Een BV starten was nog nooit zo gemakkelijk. Met BV Online vul je al het papierwerk gemakkelijk direct online in. Wij nemen vervolgens contact met jou op en handelen – doordat we alle stukken in één keer van jou krijgen – alles snel en voordelig af voor slechts €425,- (excl. btw)!

banner_home_image_cta

Vul het formulier in of neem contact met ons op!

Hoe werkt het?

Een BV opstarten brengt altijd veel papierwerk met zich mee. Vaak is het onduidelijk wat precies wanneer aangeleverd moet worden en kost het aanleveren voor jou veel tijd en moeite. Met BV Online wordt goedkoop een BV oprichten gemakkelijk en overzichtelijk.

 

Je kunt al het benodigde papierwerk aanleveren via BV Online. Door een drietal stappen te doorlopen waarin wordt gevraagd om de benodigde gegevens voor de notariële akte. Alle formulieren voor het Handelsregister kun je direct in deze stappen invullen en meezenden.

 

Met het verzenden van het formulier geef je ons opdracht tot afhandeling. Jouw gegevens worden doorgestuurd naar de juiste afdeling van onze notarispraktijk, zodat wij direct aan de slag kunnen met het oprichten van uw BV.

De voordelen

1.

Je bespaart veel papierwerk, tijd en moeite.

2.

Het aanleveren van de documenten gaat in een drietal overzichtelijke stappen.

3.

De opdracht wordt afgehandeld door Notarispraktijk Interwaert.

4.

Doordat wij in één keer alle gegevens krijgen kunnen we de opdracht efficient verwerken. Het proces verloopt snel en accuraat.

5.

Alles voor een scherp tarief van € 425- inclusief inschrijfkosten KvK, UBO inschrijving en de wettelijke controles (excl. BTW)!

  • Onderdeel van Notarispraktijk Interwaert
  • Binnen 5 werkdagen een concept akte
  • Vragen tijdens het invullen? Bel: (0184) 612 933

Veelgestelde vragen

short_faq_cta_image

Heb je een vraag?

Je kunt ons bellen of ga naar onze contactpagina!